Celine Dion, Dünya Turnesi Konserlerini İptal Etti

Katı kişi sendromuna yakalanan 55 yaşındaki Kanadalı şarkıcı Celine Dion, dünya turnesinin kalan konserlerini iptal etti. Dion’un dünya turnesi kapsamında sahne alacağı 42 konseri kalmıştı.

Konser biletleri, orijinal satış noktası aracılığıyla iade alınacak. Bilet sahiplerinin iade talep etmek için orijinal satın alma noktalarına başvurmaları öneriliyor.

Celine Dion, tedavi edilemez bir nörolojik hastalığa yakalanmasını takiben performans sergileyecek kadar güçlü olmadığını hayranlarına söyledi ve dünya turnesinin kalan konserlerini iptal etti.

Şarkıcı, 26 Mayıs Cuma günü hayranlarına, “onları yüz üstü bıraktığı” için “fena halde hayal kırıklığı yaşadığını” söyledi.

Dion, yaptığı açıklamada, “Gücümü geri kazanmak için gerçekten çok çalışıyorum ancak yüzde 100’e ulaştığınızda bile turne yapmak çok zor olabiliyor” dedi.

Dion şöyle ekledi: “Hepinizi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Konserleri erteleyip durmak size ayıp ve bu kalbimi kırsa da tekrar sahneye çıkmaya gerçekten hazır olana kadar her şeyi iptal etmemiz en iyisi.

Pes etmeyeceğimi hepinizin bilmesini istiyorum… ve sizi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum!”

Dion, bu duyuruyu yapmadan önce geçen yıl aralıkta katı kişi sendromuna yakalandığını açıkladığı ve bunun “günlük hayatımın her yönünü” etkilediğini söylediği bir video yayımlamıştı.

Bu rahatsızlık, “spazmlar” nedeniyle normal aktivitelerini gerçekleştirmesinin yanı sıra Dion’un sahne alma ve şarkı söyleme kabiliyetini de etkiliyor.

Dion, “Ne yazık ki bu spazmlar günlük hayatımın her alanını etkiliyor, bazen yürümekte zorlanmama neden oluyor ve ses tellerimi alıştığım şekilde şarkı söylemek için kullanmama izin vermiyor” demişti.

Dion, iyileşmesini sağlamak için çok çalışan “harika bir doktor ekibi” bulunduğunu söyledi ancak bunun bir “mücadele” olduğunu da itiraf etti.

Bildiğim tek şey şarkı söylemek. Hayatım boyunca yaptığım ve en çok yapmayı sevdiğim şey bu.

Dion’un Courage (Cesaret) Dünya Turnesi’nde sahne alacağı 42 konser kalmıştı ancak biletler, orijinal satış noktası aracılığıyla iade edilecek.

Bilet sahiplerinin iade talep etmek için orijinal satın alma noktalarına başvurmaları öneriliyor.

Bu, 2016’da ölen kocası ve menajeri Rene Angelil’in yokluğunda Dion’un ilk dünya turnesi olacaktı.

(Kaynak: Independent Türkçe)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir