Türk Telekom’dan Galatasaray karşısında net galibiyet

ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Türk Telekom ile karşı karşıya gelen Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, sahadan 81-77 mağlup ayrıldı. Karşılaşma Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynandı.

Haber Merkezi / Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında Türk Telekom ile karşı karşıya geldi. Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan maçı Türk Telekom 81-77 kazandı.

Ayberk Olmaz, 16 sayı ve 9 ribauntluk performansıyla Galatasaray ‘da öne çıkan isim olurken,  Travis Trice ise 12 sayı ve 5 asistiyle çift haneli skor üreten bir diğer skorer oyuncuydu.

Wiltjer, 21 sayılık performansıyla Türk Telekom’un en skorer oyuncusu olurken, Dekker, 16 sayı ile kazanılan galibiyette öne çıkan bir diğer oyuncuydu.

Salon: Mamak Belediyesi

Hakemler: Mehmet Keseratar, Osman Sinan İşgüder, Hüseyin Çelik

Türk Telekom: Johnson 13, Muhammed Mustafa Baygül 3, Dekker 16, Samet Geyik 10, Wiltjer 21, Gani Erdi Gülaslan, Can Korkmaz 8, Foster 6, Bryant Iii 4

Galatarasay: Barış Ermiş 8, Jefferson 8, Crawford 9, Marei 8, Göksenin Köksal 9, Trice li 12, Yiğit Arslan 5, Ragıp Berke Atar 2, Ayberk OImaz 16

1. periyot: 15-23

Devre: 33-42

3. periyot: 65-57

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, Türk Telekom maçının ardından açıklamalarda bulundu. Basit hatalarla maçı kaybettiğini ifade eden koç Ekrem Memnun’un açıklamaları özetle şöyle;

“Bizim için çok önemli bir maçı kaybettik. Eksiklerimize rağmen çok iyi hazırlanmıştık. Hafta içi tüm antrenmanlarda dört eksiğimiz oldu. İki oyuncumuzu kullanamadık ve İstanbul’da bıraktık. Ona rağmen planladığımız gibi mücadelemizi yaptık. İlk yarıda istediğimiz gibi oldu savunma. İkinci yarıda hücumda bocaladık. Sonuna kadar oyunun içinde kaldık. Birkaç basit hata ile maçı kaybettik. Bu enerjiyi, bu konsantrasyonu gösterdiğimiz sürece mutlaka gerekli galibiyetleri alacağımıza inancım tamdır.”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir