Trabzonspor Kazanmayı Bildi

Trabzonspor, Süper Lig’in 2. haftasında sahasında karşılaştığı Demir Grup Sivasspor’u 2-1 mağlup etti. Trabzonspor’a galibiyeti getiren goller 16. dakikada Bakasetas ve 47. dakikada Nwakaeme’den geldi. Trabzonspor bu skorla puanını 6’ya çıkardı. 

Haber Merkezi / Trabzonspor Süper Lig’in 2. haftasında sahasında, Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 2-1 kazanmayı bildi.

Trabzonspor’a galibiyeti getiren goller 16. dakikada Bakasetas ve 47. dakikada Nwakaeme’den gelirken Sivasspor’un tek golünü ise 70. dakikada Cofie kaydetti. Trabzonspor bu skorla puanını 6’ya çıkardı. Sivasspor ise henüz puanla tanışamadı.

Goller;

15. dakikada Bakasetas, kullandığı penaltı atışında topu kaleci Ali Şaşal’ın ters köşesinden filelere gönderdi: 1-0.

47. dakikada Hamsik’in şutunda kaleci Ali Şaşal Vural’ın önlediği topu savunma uzaklaştırmak istedi. Ancak meşin yuvarlağı önünde bulan Nwakaeme, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0.

70. dakikada Gradel’in kullandığı penaltı atışında kaleci Uğurcan Çakır, sağ tarafına gelen topu çıkardı. Dönen topu Gradel, kafayla tamamlamak istedi ancak Uğurcan, bir kez daha meşin yuvarlağı çeldi. Daha sonra İsmail Köybaşı’nın uzaklaştıramadığı topu bu kez Cofie, filelere göndererek farkı 1’e indirdi: 2-1.

Stat: Medical Park

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Ali Saygın Ögel, Mustafa Savranlar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Edgar, Hugo, İsmail Köybaşı, Berat Özdemir (Dk. 75 Siopis), Hamsik, Gervinho (Dk. 61 Abdülkadir Ömür), Bakasetas, Nwakaeme (Dk. 75 Cornelius), Djaniny (Dk. 89 Koita)

Goller: Dk. 15 Bakasetas (Penaltıdan), Dk. 47 Nwakaeme (Trabzonspor), Dk. 70 Cofie (Demir Grup Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 13 Azubuike, Dk. 90+4 Ali Şaşal Vural (Demir Grup Sivasspor), Dk. 32 Hugo, Dk. 72 Nwakaeme, Dk. 90+1 Uğurcan Çakır, Dk. 90+4 Bakasetas (Trabzonspor)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir