SP Lideri Karamollaoğlu’ndan ‘Zam’ Tepkisi

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan SP Lideri Karamollaoğlu, “Yıl içerisinde zam gelmeyen herhangi bir ürün kaldı mı? ….’ya zam geldi!’ cümlesindeki noktalı yer, her gün bir başka hatta birkaç ürün ile dolduruluyor.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / Son dönemde gıda, enerji, akaryakıt başta olmak üzere pek çok alanda ve üründe peş peşe gelen zamlara Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile sert tepki gösterdi.

Açıklamasında, “Yıl içerisinde zam gelmeyen herhangi bir ürün kaldı mı? ….’ya zam geldi!’ cümlesindeki noktalı yer, her gün bir başka hatta birkaç ürün ile dolduruluyor.” ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, şunları söyledi;

“Yıl içerisinde zam gelmeyen herhangi bir ürün kaldı mı? ….’ya zam geldi!’ cümlesindeki noktalı yer, her gün bir başka hatta birkaç ürün ile dolduruluyor. Şimdi de şekere %25 zam haberi! Artık market çalışanları da insanımız da bu zam yağmuru karşısında ne yapacağını şaşırdı.

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine şiddetle karşı çıkışımız, tarımda ithalata dayalı modeli reddedişimiz ve her fırsatta ve de zeminde “üretim” ısrarımızın nedeni bugün çok daha iyi anlaşılıyor zannediyorum. Biz ısrarlı ve kararlıyız; bu yanlış politikaları değiştireceğiz!”

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir