Simge Sağın’dan Çok Özel Paylaşım

Seslendirdiği hit parçalarla adını geniş kitlelere duyuran ve sahne için seçtiği iddialı kostümleri ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Simge Sağın, son olarak sosyal medya hesabından çok özel bir paylaşım yaptı.

Haber Merkezi / Simge Sağın’ın paylaşımlarına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı: “Kim der 40 yaşında diye?”, “Kalbimiz var ne yapıyorsun”

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 yılında İstanbul’a bağlı Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Babası müzisyen olan şarkıcı Simge Sağın, küçük yaşlarından beri müzikle iç içe oldu.

On iki yaşında gitar çalmaya başlayan Simge Sağın, zaman içerisinde kendi bestelerini yapmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünden mezun olan Sağın, daha sonra müzik sektöründe çalışmaya başladı.

İlk profesyonel işini Zeynep Dizdar orkestrası ile yaptı. Sonrasında Gülşen, Yaşar Günaçgün ve Serdar Ortaç ile çalıştı. Bu isimlere vokalist olarak eşlik etti.

Sağın, 2011 yılında ilk albümü olan ‘Yeni Çıktı’yı yayınladı. 2014 yılında ise ‘Bip Bip’ ismini taşıyan ikinci EP albümünü çıkardı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir