Kylie Jenner’den ‘örme bikiniyle havuz sefası’ paylaşımı

Adını en genç milyarderler arasına yazdırmayı başaran ve her gün defile yapar gibi sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaşan Kylie Jenner, bu sefer havuz sefası yaptığı anları hayranlarıyla paylaştı.

Haber Merkezi / Örme bikinisiyle havuz başına geçen 23 yaşındaki Kylie Jenner, fotoğraflarını şu notla paylaştı: “Her şeyin ve her şeyin üstünde mutluluk.” 226 milyon takipçisi bulunan Kylie Jenner’ın havuz fotoğraflarına 8 milyona yakın beğeni geldi.

Kardashian-Jenner ailesinin en geç üyesi olan Kylie Jenner, bir girişimci, reality şov kahramanı ve sosyal medya fenomeni.

Kim Kardashian’ın üvey kardeşi ve Kendall Jenner’in küçük kardeşi olan Kylie Jenner, Bruce Jenner ve Kris Jenner’ın kızıdır. Kendall Jenner’in küçük kardeşidir ve Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşi, baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır.

Kylie de ailedeki diğer kişiler gibi ünlü Amerikalı genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem magazin bültenlerinde çok konuşulan ve dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir