Kylie Jenner, Yine Kendine Hayran Bıraktı

Kylie Jenner, yeni lavanta serisine ait ürünleri tanıttı. 24 yaşındaki Kylie Jenner, o anlara ait  fotoğraflarını sosyal medya hesabından “güzel lavanta koleksiyonum” notuyla paylaştı.

Haber Merkezi / Jenner’ın paylaşımlarına kısa sürede milyonlarca beğeni geldi. 4 yaşında bir kızı olan Kylie Jenner, geçtiğimiz aylarda ikinci çocuğunu dünyaya getirmişti. Paylaşımıyla doğum kilolarından kurtulduğu gözlemlenen Jenner, kendine hayran bıraktı.

Asıl adı Kylie Kristen Jenner olan Kylie Jenner, 10 Ağustos 1997’de ABD’nin Los Angeles kentinde dünyaya geldi. Bruce Jenner ve Kris Jenner’ın kızı olan Kylie Jenner’ın küçük kardeşi Kendall Jenner’dir.

Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloe Kardashian ve Rob Kardashian adında 4 üvey kardeşe sahip olan Kylie Jenner’ın baba tarafından ise 4 üvey kardeşi daha vardır.

Jenner, 2013 yılında kardeşi Kendall ile ‘Kendall & Kylie’ giyim koleksiyonu yarattılar. Şubat 2014 yılında kardeşi Kendall ile birlikte ‘Steve Madden Madden Girl’ markası için bir ayakkabı ve çanta tasarımına başladı. 2014 yılında kurduğu Kylie Cosmetics’in CEO’sudur.

Kylie Jenner, Keeping Up with the Kardashians adlı aile reality şovlarında rol almıştır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir