Kilo Vermek İçin En Etkili 3 Detoks İçeceği

Kilo verme diyetin en önemli kısmı, sizin için neyin işe yaradığını anlamaktır. Kilo verme yönteminizle ne kadar uğraşırsanız uğraşın, ancak doğru yolu izlerseniz vücudunuzdan fazla kiloları atmayı başarabilirsiniz.

Haber Merkezi / Su her zaman kilo vermek için iyi bir seçenek olarak görülmektedir. Doğal içeriklerle birleşen su, sadece besleyici olmakla kalmayıp aynı zamanda vücutta bulunan ekstra yağ üzerinde muazzam etki yaratabilen harika bir içecek haline gelir. Bunun yanında detoks içecekleri de bulunmaktadır.

İşte kilo vermede etkili olabilecek üç harika detoks içeceği:

Tarçın-Bal

Bu iki harika besinin faydalarını hiç kimse yadsımıyor. Tarçın anti viral, ve antifungal iken, bal antioksidanların güç merkezidir.

Limon-Zencefil

Limon ve zencefilin faydaları saymaya gerek yok. Bir limon-zencefil detoks içeceği hazırlamak için bir bardak ılık suya yarım limon suyu ve 4 – 5 gr. rendelenmiş zencefil eklemeniz gerekir. Uzmanlar, bu suyun normal miktarlarda düzenli olarak tüketilmesinin toksinleri vücuttan etkili bir şekilde atacağını öne sürüyorlar.

Araştırmalara göre zencefil açlığı azaltır ve limon zengin bir C vitamini ve antioksidan kaynağıdır. Bu içecek aynı zamanda bağışıklığı büyük ölçüde güçlendirir.

Salatalık-Nane

Sadece besleyici olmakla kalmayıp aynı zamanda harika bir tada sahip olan başka bir harika içecek. Su açısından zengin salatalık ve besin açısından zengin nane bir araya getirildiklerinde asla yanılmazlar. Bu içeceği hazırlamak için bir şişe suya birkaç dilim salatalık ve ince kıyılmış nane yaprağı ekleyebilirsiniz.

Bu detoks suyu günlük olarak tüketilebilir. Araştırmalara göre, salatalık-nane içeceği kilo vermeye yardımcı olur ve ayrıca kan basıncını düşürmek, kanseri önlemek gibi sayısız fayda sağlar. Bunlar aynı zamanda zengin bir antioksidan kaynağıdır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir