Kılıçdaroğlu: Ülke Olarak Ciddi Bir Sosyoekonomik Buhran Yaşıyoruz

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Saray iktidarının liyakatsiz kadroları ve uyguladığı yanlış politikaları nedeniyle, ülke olarak ciddi bir sosyoekonomik buhranı yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krize dikkat çeken CHP Lideri Kılıçdaroğlu, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

“Saray iktidarının liyakatsiz kadroları ve uyguladığı yanlış politikaları nedeniyle, ülke olarak ciddi bir sosyoekonomik buhranı yaşıyoruz. İşsizliğe mahkum edilen milyonlarca emekçimizin ve ailelerin yaşadığı zorluklar, maalesef Saray ve şürekasının umurunda bile değil…

Hiç umutsuzluğa kapılmayın, sözüm söz; üretimin arttığı, istihdamın sağlandığı, alın terinizin karşılığını alacağınız, örgütlü mücadelenizin desteklendiği ve #1Mayıs’ı meydanlarda coşkuyla kutlayacağımız bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. #Yaşasın1Mayıs”

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir