Kılıçdaroğlu: Harami Saltanatı Son Bulacak

İzmir’e katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasında, gençlere seslenerek, “Harami saltanatı son bulacak. Çağdaş, demokratik Türkiye’yi yeniden inşa edeceksiniz. Size inanıyorum, güveniyorum. Güzel günler göreceğiz” dedi.

Haber Merkezi / Konuşmasında, CHP’li belediye başkanlarının vatandaşa hizmet için bütün çabayı gösterdiklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Engelleniyorlar, biliyorum. Ama onlara şunları söyledim. ‘Şikayet etmeyeceksiniz. Bütün engelleri aşıp İzmirlilere hizmet edeceksiniz.’ Bütün İzmirli kardeşlerimin önünde belediye başkanlarına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında, “Belediye başkanlarımız harcanan her kuruşun hesabını millete veriyorlar. Sizin paranızı kamu harcar, ama aynı yönetimin millete hesap vermesi gerekir. Az kaldı dedim, Türkiye’nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle;

“Gençler hiç meraklanmayın, Türkiye’nin kaderini sizler belirleyeceksiniz, az kaldı. Sandığa gideceksiniz, 6 milyon 300 bin genç oy kullanacak. 6 milyon 300 bin genç dünya siyaset tarihine önemli bir belge bırakacak. Harami saltanatı son bulacak. Çağdaş, demokratik Türkiye’yi yeniden inşa edeceksiniz. Size inanıyorum, güveniyorum. Güzel günler göreceğiz.

Belediye Başkanlarımız hizmet için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyor. Engelleniyorlar biliyorum. Onlara şunu söyledim: ‘Şikâyet etmeyeceksiniz. Engelleri aşıp hizmet edeceksiniz’ Bütün İzmirli kardeşlerimin önünde belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Proje görsellerinin altında her bir yapının altında kaça mal olduğu yazılı. Harcanan her kuruşun hesabını millete veriyorlar. Bizim temel hedefimiz bu. Sizin paranızı kamu harcar, millete hesap verir. Türkiye’nin bütün sorunlarını çözeceğiz. Her sorunu inançla ve kararlılıkla çözeceğiz. Burada güzel bir tesisin temelini atacağız. Çok daha güzel bir Karabağlar ortaya çıkacak. Belediye başkanımız elinden gelen çabayı gösteriyor.”

Programda Yıldız Kenter Kültür Merkezi, Nasreddin Hoca Çocuk ve Bilim Merkezi, Mobilya Akademi, Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi, Özdemir Sabancı Parkı, Limontepe Mahallesi Masal Evi Çocuk ve Gençlik Merkezi’nin açılışı yapıldı, Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’nin de temeli atıldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir