Khloe Kardashian Yine Kıvrımlarını Sergiledi

Magazin basınında gündemden düşmeyen ailesi ve katıldığı reality showlar sayesinde tanınan Khloe Kardashian, sosyal medya hesabından kıvrımlarını sergilediği bir paylaşımda bulundu.

Haber Merkezi / Havuz başında mavi renkli bikinili pozunu paylaşan Khloe Kardashian, takipçilerinden tam not aldı. Takipçileri ayrıca paylaşıma beğeni ve yorum yapmayı da unutmadılar.

27 Haziran 1984 doğumlu olan Amerikalı sosyal medya ve televizyon yıldızı Khloe Kardashian, Ermeni asıllı magazin yıldızı Kim Kardashian’nın kız kardeşidir.

Khloe Kardashian, magazin basınında gündemden düşmeyen ailesi ve katıldığı reality showlar sayesinde tanınmıştır.

Basketbolcu Lamar Odom ile 2019 yılında evlenip, 2015 Temmuz ayında boşanan Khloe Kardashian, ünlü mankenler Kendall Jenner ve Kylie Jenner ile anne tarafından üvey kardeştir.

Khloe Kardashian’ın Kendall ve Kylie ile beraber üvey ve öz toplam 9 kardeşi vardır.

Khloe Kardashian, 2007 tarihinde başlayan ve 6 sezon boyunca devam eden Türkçe karşılığı Kardashianlara Ayak Uydurmak olan ‘Keeping Up with the Kardashians’ adlı bir reality televizyon dizisinde yer almıştır.

Khloe Kardashian ve ailesinin günlük hayatından kesitlerin yer aldığı bu programda aile üyelerinin sık sık kavga etmeleri dikkat çekmiştir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir