Jennifer Lopez’in Fit Kalmasının Sırrı Ne?

Hakkında en çok konuşulan ünlülerden biri olan Jennifer Lopez gerçekten ’52 yaşında mı?’. Jennifer Lopez gibi seksi bir vücuda sahip olmak için sihirli bir iksir olmasa da, bildiğimiz şey, genlerden ayrı olarak, Jennifer Lopez’in zinde ve harika görünmek için çok fazla sıkı çalışma ve beslenme disiplini olduğudur.

Haber Merkezi / Jennifer Lopez’in yaşlanmayan güzelliğinin ve inanılmaz derecede iyi vücudunun sırlarından bazılarını sizler için çözüyoruz.

Ev egzersizlerinin büyüsüne inanın;

Jennifer Lopez, sıkı bir şekilde spor yapıyor. 52 yaşındaki oyuncu, sosyal medya paylaşımlarından birinde kendisine ait bahçede koşarken ve şınav çekerken görülüyor. Aynı zamanda Jennifer, haftada dört ila beş kez, her seferinde vücudun farklı bölgelerine odaklanan yaklaşık bir saat antrenman yapıyor. Henüz motive hissediyor musunuz?

Her gün ağırlık çalışın;

Günlük egzersiz rutininizin bir parçası olarak ağırlık kaldırmanın birçok faydası var; kilo vermekten, daha güçlü kaslara kadar. Jennifer Lopez’e gelince, kardiyo ve kuvvet antrenmanı ile birlikte ağırlık çalıştığını paylaşımlarında görebilirsiniz.

Her türlü fiziksel aktivite eğlenceli olabilir;

Jennifer Lopez, müthiş bir şarkıcı olmasının yanı sıra, yetenekli bir dansçı ve sahnedeyken fırtınalar estiriyor. Düzenli dans provalarının Jennifer Lopez’in formda kalmasına yardımcı olduğu belli oluyor. 

Jennifer Lopez ne yiyor?

Jennifer Lopez, doğru beslenmenin en önemli göstergelerinden biri. Her sağlıklı insan gibi Jennifer Lopez’de abur cubur ve işlenmiş gıdalardan uzak duruyor ve doğal gıdalarla besleniyor. Jennifer, kalori sınırını aşmamak kaydıyla, her şeyi sınırlı miktarda tüketmeye inanır.

Jennifer Lopez de hepimiz gibi zaman zaman sağlıksız yiyecekler karşısında yeniliyor. Çikolata ve karbonhidrat içerikli besinleri seven Jennifer Lopez, onlara direnmenin çok zor olduğunu söylüyor. Jennifer Lopez, iştahını yenmek için ise her gün 15 dakika (evet, bu doğru) greyfurt yağı kokluyor, buna o kadar takıntılı ki, yağı her zaman yanında taşıyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir