Jennifer Lopez, Müzik Piyasasına Yeni Albümle Dönüyor

53 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, sekiz yıl aradan sonra müzik piyasasına kariyeri ve özel hayatı için büyük anlam ifade eden bir albümle dönüyor. Lopez, albümün kesin çıkış tarihini ise açıklamadı.

Lopez, 2002’de çıkardığı ve kariyerinin dönüm noktalarından olan This Is Me… Then’in (Ben Buyum… O Zamanlar) 20. yılında duyurduğu yeni albümüne This Is Me… Now (Ben Buyum… Şimdi) adını verdi.

Ünlü yıldız, Instagram duyurusunu 2002 tarihli albüm kapağından şimdiki haline geçen bir videoyla yaptı.

This Is Me… Now, 2004’te ayrıldığı Affleck’le geçen yıl tekrar bir araya gelen ve eylülde evlenen Lopez’in özel hayatı için de büyük bir anlam taşıyor.

This Is Me… Then, Lopez’in o dönemki sevgilisi Ben Affleck’e adanmıştı. Klibinde Affleck’in oynadığı Jenny From The Block parçası Lopez’in en ünlü şarkılarından biri oldu.

Lopez’in Affleck için yazdığı Dear Ben (Sevgili Ben) parçası da 2002 tarihli albümde yer alıyordu. Parça listesini de paylaşan pop yıldızının Dear Ben pt. II (Sevgili Ben II. kısım) adlı yeni bir şarkı yazdığı görüldü.

Albümün kesin çıkış tarihini açıklamayan Lopez, paylaştığı videoyu “2023 müzikal deneyimi” ifadesiyle bitirerek gelecek yıl yayımlayacağının ipucunu verdi.

24 Temmuz 1969 tarihinde New York’ta dünyaya gelen müzisyen Jennifer Lopez, medyaya ilk adımını 19686 yılında oyuncu olarak attı.

Verdiği kısa aradan sonra 1993 yılında oyuncu olmaya karar veren Lopez, oynadığı yapımlarla hızlıca ün ve beğeni kazandı.

Müzik kariyerine 1999 yılında On The 6 albümü ile başladı. Kendi adını verdiği ikinci albümü ve rol aldığı The Wedding Planner filminin aynı anda medyada yer alması onu daha da göz önüne çıkardı.

Hem albüm satışları hem de filmi çıktığı hafta listelerde 1 numaraya yükseldi. Şarkıları, oynadığı dizi ve filmlerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Lopez birçok müzik ödülüne layık görüldü.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir