Jennifer Lopez, Formda Görüntüsüyle Dikkat Çekti

İki çocuk dünyaya getirmesine rağmen fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, formda görüntüsüyle dikkat çekti. Lopez’in havuz başında bir dergi için verdiği pozlar sosyal medyada olay oldu.

Haber Merkezi / Jennifer Lopez’in paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü şarkıcının takipçileri “Yakıyorsun”, “Yok böyle fizik” yorumları yaptı.

24 Temmuz 1969 tarihinde New York’ta dünyaya gelen müzisyen Jennifer Lopez, medyaya ilk adımını 19686 yılında oyuncu olarak attı.

Verdiği kısa aradan sonra 1993 yılında oyuncu olmaya karar veren Lopez, oynadığı yapımlarla hızlıca ün ve beğeni kazandı.

Müzik kariyerine 1999 yılında On The 6 albümü ile başladı. Kendi adını verdiği ikinci albümü ve rol aldığı The Wedding Planner filminin aynı anda medyada yer alması onu daha da göz önüne çıkardı.

Hem albüm satışları hem de filmi çıktığı hafta listelerde 1 numaraya yükseldi. Şarkıları, oynadığı dizi ve filmlerinin yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Lopez birçok müzik ödülüne layık görüldü.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir