Jennifer Lopez, beyaz bornozlu fotoğrafıyla olay oldu

Yeni filmi Shotgun Wedding’in çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Jennifer Lopez, sosyal medya hesabından yayınladığı beyaz bornozlu fotoğrafıyla bir kez daha hayranlarının gönlünü kazandı.

Haber Merkezi / Yatakta tabletiyle poz veren Lopez, Instagram üzerinden yayınladığı fotoğrafa “En sevdiğim anlardan bazıları” notunu ekledi.

Yeni filmi Shotgun Wedding’in çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde olan yıldız isime erkek başrol olarak Armie Hammer eşlik edecekti. Armie Hammer’ın hakkında çıkan iddialar sonrasında aktör filmden gönderilerek yerine John Duhamel geldi.

Öte yandan Jennifer Lopez ve eski beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez bir kez daha ayrılık iddialarıyla gündemde. Çiftin ayrıldığıyla ilgili haberler Page Six ve New York Post gibi ABD merkezli haber sitelerinde de yer aldı.

CNN’e konuşan bir kaynak “Tekrar bir araya gelmeyecekler gibi duruyor” dedi ve Rodriguez’in son zamanlarda yanında Lopez olmadan sosyalleştiğine dikkat çekti.

Sık sık sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Lopez, hayranlarının beğenisini kazanıyor. İşte, Lopez’in yaptığı ve hayranlarının beğeni ve yorum yağmuruna tutuğu paylaşımlardan bazıları:

 

 

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir