İYİ Parti’den ‘Az kaldı… Bu Adaletsiz Düzen Bitecek’ Videosu

İYİ Parti, “Bir tarafta 10 maaşlı danışmanların sürdüğü sefa, diğer tarafta hakkı sömürülen, emeğinin karşılığını alamayan milletimiz… Az kaldı… Bu adaletsiz düzen bitecek! Türkiye’nin güçlü, mutlu ve zengin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” mesajıyla iktidarı eleştiren video yayınladı.

İYİ Parti; bir kişinin gece karanlığında ATM’den maaş kartıyla maaşını çekerken, yan taraftaki ATM’ye gelen ekose ceketli, kravatlı bir başkasının 10 ayrı maaş çektiği bir videoyu sosyal medya hesabından yayınladı.

“10 maaşlı bu adaletsiz düzen bitecek; yarınlar senin olacak, az kaldı”sesli mesajının verildiği kısa video, şu notla birlikte paylaşıldı:

Bir tarafta 10 maaşlı danışmanların sürdüğü sefa, diğer tarafta hakkı sömürülen, emeğinin karşılığını alamayan milletimiz… Az kaldı… Bu adaletsiz düzen bitecek! Türkiye’nin güçlü, mutlu ve zengin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz.

İYİ Parti

İYİ Parti, 25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener liderliğinde kurulan bir partidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması “İYİ Parti” şeklindedir. Simgesi güneş ve parti isminin Kayı boyu bayrağından esinlenilerek yazılmasıdır. TBMM’de 37 milletvekili ile grubu bulunmaktadır.

Meral Akşener’e göre İYİ Parti milliyetçi, kalkınmacı, demokrat ve siyasi yelpazenin tam merkezinde olan bir siyasi partidir. Bazı siyasi analist ve gazeteciler de partinin merkez olma çabasını teyit etmektedir. İYİ Parti STK İlişkileri Başkanı Burak Akburak da partinin merkez bir parti olduğunu belirtmektedir.

Akşener 20 Ocak 2020 tarihinden itibaren esnafın sorunlarına dikkat çekmek ve esas gündemin ekonomi olmasına gayret göstermek için Anadolu gezilerine başladı.

Halkın gündeminin siyaset gündeminden farklı olduğunu, seçmenin velinimet haline getirilmesi için bu hareketi başlattığını ifade etti. Akşener’in yurt içi gezilerinin akabinde CHP, DEVA ve Gelecek Partisi genel başkanları da halk ziyaretlerine başladılar.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir