Ivana Sert Göz Kamaştırdı

Muhteşem fiziği ve güzelliğiyle herkesin beğendiği isimler arasında yer alan Ivana Sert, son olarak bikinisiyle kumsal pozları verdi. Ivana Sert’in bu pozları adeta göz kamaştırdı.

Haber Merkezi / Ivana Sert’in paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi. Sert’in takipçileri “İlah mısın?” ve “Böyle bir güzellik olamaz” gibi yorumlarda bulundu.

Ivana Sert, televizyon dünyasının tanınan yüzlerin biri. Moda tasarımcısı Ivana Sert, kariyerine uzun yıllar önce başlamıştır. On altı yaşına kadar piyona ve bale eğitimi alan ünlü modacı, Belgrad’ta düzenlenen güzellik yarışmasına katılmıştı.

Miss Belgrade yarışmasında birinci olan Sert, 90’lı yıllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International yarışmalarına katılmıştır. 2002 yılında Türkiye’ye yerleşen model Sert Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yurdal Sert ile evlenmiştir.

31 Ekim 2006 yılında çiftin çocukları Kayon Ateş Sert, Los Angeles şehrinde dünyaya gelmiştir. Sırpça, İngilizce ve Türkçe bilen ünlü modacı için medya dünyası ikoncan lakabını uzun yıllar kullanmıştır.

2013 yılından eşi Yurdal Sert’ten ayrılan ünlü model, çeşitli filmler rol almıştır. Moda yarışmalarında jürilik yapan Sert, şu anda TV8’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında jüri olarak ekrana geliyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir