İrem Derici, Sahne Kostümüyle Büyüledi

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan ve sahne için her daim iddialı kostümler seçen İrem Derici, son olarak derin göğüs dekolteli sahne kostümüyle büyüledi.

Haber Merkezi / İrem Derici, konser sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Derici’nin seksi paylaşımı kısa sürede gündem olurken, takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum yağdı.

21 Mart 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen İrem Derici, aslen Sinop Boyabatlıdır. Küçük yaşlarda org çalarak müziğe meyilli olduğunu gösteren İrem Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünden ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

2011 yılında pazarlama ve iletişim üzerine yüksek lisans yaparken; Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz’un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katılan Derici, yarı finalde elendi.

Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne alarak müzik hayatına başlayan İrem Derici, 2012 yılında Melih Kibar’ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi ‘Bensiz Yapamazsın’ ile hızlı bir giriş yaptı. 2013 yılında ‘Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı’ adlı single ile geniş kitlelerce tanındı.

İrem Derici, 2014 yılında ‘Kalbimin Tek Sahibine’ adlı şarkıyla asıl çıkışını yaptı. Dijital müzik platformlarında ‘en çok dinlenenler’ arasına giren şarkısıyla aynı yıl Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ ödülünü kazandı.

Derici, 2017 yılında Mustafa Ceceli’nin Zincirimi Kırdı Aşk albümündeki ‘Kıymetlim’de ve Yonca Evcimik’in ‘Kendine Gel’ single parçasında düet şarkıcısı olarak yer aldı.

Ayrıca kendisine ait ‘Tektaş’ adlı single şarkısını piyasaya süren İrem Derici, Aynı sene rol aldığı Bekâr Bekir adlı filmin müziğini seslendirdi.

İrem Derici’nin 2018 yılında Sabıka Kaydı adlı albümü piyasaya çıktı. 2019 yılında ‘Meftun’ single şarkısı ve Mest Of adlı albümü yayınlandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir