Hülya Avşar, Kendine Hayran Bırakmaya Devam Ediyor

3 yıllık aranın ardından Sen Aşk Mısın?’ şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Hülya Avşar, bir mekanda verdiği  konserde tercih ettiği oldukça iddialı kostümü ile bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Haber Merkezi / Kasığına kadar uzanan dekoltesiyle adeta genç meslektaşlarına meydan okuyan Hülya Avşar, hem sırt hem göğüs dekolteli transparan elbisesi ile sosyal medyaya da damga vurdu.

Hülya Avşar

Sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı ve sunucu kimlikleriyle dikkat çeken Hülya Avşar, 10 Ekim 1963 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Annesi Balıkesirli olan Avşar’ın babası Ardahanlı’dır.

Ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Hülya Avşar’ın 2 kız kardeşi vardır. Ankara Cumhuriyet Lisesi’nden mezun olan Avşar, Bulvar Gazetesi’nin düzenlediği Kainat Güzelliği Yarışması’nda birinci seçildi.

1983 yılında oyunculuk kariyerine Haram filmiyle başladı. Aldığı müzik eğitimleri sonrasında 1995 yılında Yarası Saklım albümüyle dikkatleri çekti. 2000 yılında Kral Tv’nin en iyi kadın şarkıcı ödülünü almaya hak kazandı.

Bir süre Günaydın gazetesinde köşe yazarlığı yapan Avşar, Hülya Show’un sunuculuğunu yaptı. 1997 yılında evlenip 2005 yılında boşandığı Kaya Çilingiroğlu’ndan Zehra isimli bir kız çocuğu vardır. Avşar, en son Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide oynamıştır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir