Halle Berry, yeni paylaşımlarıyla gündem yarattı

Sık sık sosyal medyadan paylaşımlar yapan ve fit fiziğiyle dikkat çeken Akademi Ödüllü 54 yaşındaki oyuncu Halle Berry, son paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti. Berry, geçen hafta da gençlerin bile yapmakta güçlük çektiği bir harekete yaparken çekilen fotoğraflarına sayfasında yer vermiş, takipçilerinden beğeni almıştı.

Haber Merkezi / Yıllara meydan okuyan 54 yaşındaki oyuncu Halle Berry, sosyal medyadan yaptığı yeni  paylaşımıyla gündem yarattı.

Evinin bahçesinde iki parçadan oluşan elbisesiyle pozlar veren Berry, hem karın kaslarını sergiledi hem de güzelliğini.

İki çocuk annesi Halle Berry’nin Instagram hesabını yaklaşık 7 milyon kişi takip etmekte.

Berry, geçen hafta da gençlerin bile yapmakta güçlük çektiği bir harekete yaparken çekilen fotoğraflarına Instagram sayfasında yer vermişti. Berry’nin bu paylaşımına takipçileri yorum ve beğeni yağdırmıştı.

Halle Berry kimdir?

Halle Berry, 14 Ağustos 1966 yılında Ohio’da dünyaya geldi. 1980‘lerin sonunda, modellik ve oyunculuk yapabilmek için Chicago‘ya giden Berry, Chicago Force adlı televizyon dizisinde oynamaya basladı. Dizilerde ufak rollerde yer alan Berry, “Jungle Fever” dizisinden canlandırdığı Vivian karakteri ile dikkat çekti.

1996 yılında “Race the Sun” filminde ilk baş rolünü oynadı. 2000 yılında çizgi roman “X-men”in film uyarlamasinda, Storm‘u canlandırarak dünya çapında tanınmaya basladı ve devam filmleri “X2:X-Men United” ve “X-Men: The Last Stand”de de yeraldı.

Halle Berry, 2001 yılında Leticia Musgrove karakterini canlandırdığı “Kesişen Yollar” filmi ile ‘En Iyi Kadın Oyuncu’ dalında Oskar Ödülü’nü kazandı. Hollywood‘un en aranan ismi olmayı başaran Halle Berry ayrıca, “Başka Gün Öl”, “Gotkiha”, “Kedi Kadın”, “Robotlar”, “Kusursuz Yabancı”, “Frankie & Alice”, “Bulut Atlası”, “Acil Arama”, “Anne” gibi birçok filmde yer aldı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir