Güzellik Uykusu Gerçekten Önemli Mi?

Uyuyan Güzel; güzellik uykusu parlak ve sağlıklı bir cilde sahip olmadaki rolünü yadsıyamayız, ki Jennifer Lopez, Nicole Kidman ve Renee Zellweger gibi Hollywood ünlülerinin tümü, parlak, sağlıklı ve mutlu bir cilt için en az sekiz saat uyumayı öneriyor…

Haber Merkezi / İyi bir gece uykusu tam olarak cildiniz için neden önemlidir? İşte sizler için listeliyoruz… Okumaya devam edin…

Güzellik uykusu nedir?

Basitçe söylemek gerekirse, ertesi gün dinlenmiş ve zinde görünmeniz için her gün ihtiyacınız olan uyku miktarıdır. Her kişinin ihtiyaç duyduğu saat sayısı değişir, kabul edilen ortalama 7-8 saattir.

Uyuduğunuzda cildinize ne olur?

Kollajen üretimi; Kolajen siz uyurken üretilir ve bu, cildinizin dolgun görünmesini ve elastikiyetini korumasını sağlar.

Gül ten rengi; Uyuduğunuzda cildinize kan akışı artar. Bu, donuk cildin ortadan kaybolmasına yardımcı olur ve parlayan bir cilt elde etmeye katkıda bulunur.

Gözleriniz için fark yaratır; İyi bir gece uykusu, o şiş gözlere iyi gelecektir. 

Saçınız daha sağlıklı görünür; Güzellik uykusuna yatmak saçınızın görünümünü de iyileştirir. Saç derinize artan kan akışı nedeniyle, besinler saça daha iyi iletilerek daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar.

Bakım ürünleri daha iyi emilir; Gece cilt bakım ürünleriniz, iyi dinlendiğinizde daha iyi emilir. Bu, cildinizin sabahları uyguladığınız ürünleri de daha iyi emmesini sağlar.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir