Galatasaray’da Trabzonspor Mesaisi Devam Etti

Galatasaray, Süper Lig’in dördüncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Galatasaray, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. 

Haber Merkezi / Galatasaray, Süper Lig’in dördüncü haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Ana bölümde 19 Yaş Altı Takımı ile 11’e 11 çift kale maç yapıldı.

Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Milli takımlarından davet alan 11 oyuncu antrenmana katılmadı. Mısır Milli Takımı’ndan dönen Mostafa Mohamed, takımdan ayrı bireysel bir çalışma gerçekleştirdi.

Türkiye Ümit Milli Takımı’nın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncu Barış Alper Yılmaz’ın ameliyatı planlandı.

Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir