Galatasaray’da Hatayspor mesaisi devam etti

Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Galatasaray, Lig’in 32. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Galatasaray, maçın hazırlıklarını yarın Florya yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Haber Merkezi / Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı.

Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda 5’e 2 pas oyunu oynandı. Devam eden bölümde pas çalışmaları üzerinde duruldu.  Son bölümde ise orta sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Milli takım kamplarından döndükten sonra yapılan Covid-19 PCR testleri negatif çıkan oyunculardan Henry Onyekuru ve Peter Etebo, ilk bölümde takımla birlikte çalıştıktan sonra yenilenme çalışması yaparken Ryan Donk, Martin Linnes, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli takımla çalıştı.

Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı’ndan henüz dönmeyen Gedson Fernandes, gece yarısı İstanbul’a geldikten sonra yarın takıma katılacak.

Milli takım kampında ve kamp sonrası yapılan Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlanan iki oyuncu izolasyon, tedavi ve takip programı sürdürüldü. Kerem Aktürkoğlu’nun tedavisine devam edildi.

Galatasaray, Hatayspor maçının hazırlıklarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra bu kentte kampa girecek.

(Fotoğraflar: galatasaray.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir