Galatasaray’da Hatayspor hazırlıkları devam ediyor

Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Galatasaray, Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Galatasaray, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haber Merkezi / Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Ana bölümde 19 Yaş Altı takımı ile altmış dakikalık bir antrenman maçı yapıldı.

Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Milli takım kamplarında bulunan oyuncular antrenmanda yer almadı.

Galatasaray, Hatayspor maçının hazırlıklarına Salı günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

Galatasaray, Süper Lig’de 61 puanla 2. sırada yer alırken, Yukatel Denizlispor ise 46 puanla 7. sırasında yer alıyor. Lig’in ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Galatasaray 3-0 kazanmıştı.

(Fotoğraflar: galatasaray.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir