Galatasaray, Türk Telekom’da Kayıp!

Galatasaray, Süper Lig’in 13. haftasında Türk Telekom Stadyumu’nda ağırladığı Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Galatasaray, bu beraberlik ile puanını 24’e yükseltirken, Atiker Konyaspor ise puanını 18’e çıkarttı.

69.dakikada Uğur Demirok’un kendi kalesine attığı golle Galatasaray 1 – 0 öne geçti. 89.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Nejc Skubic ile Atiker Konyaspor beraberliği sağladı.

Galatasaray, bu beraberlik ile puanını 24’e yükseltirken, Atiker Konyaspor ise puanını 18’e çıkarttı.

Stat: Türk Telekom Stadyumu

Hakemler: Hüseyin Göçek, Mehmet Cem Hanoğlu, Erdem Bayık, Serkan Çınar

Galatasaray: Muslera, Maicon, Serdar, Ozan, Mariano, Ömer, Selçuk (Muğdat 66’), Fernando (Celil 81’), Onyekuru, Feghouli, Eren

Atiker Konyaspor: Serkan, Diagne, Uğur, Ferhat (Amir 80’), Skubic, Jonsson (Fofana 72’), Ömer Ali, Jevtovic, Milosevic, Traore, Jahovic (Yatabare 72’)

Goller: Uğur (k.k, 69’), Skubic (90’)

“Kaybedilen 2 puan var”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Bu maçta iki takım adına da kaybedilen 2 puan olduğunu düşünüyorum. Maçı kazansaydık başka şeyler düşünebilirdik. Ama şimdi ilk yarıyı en iyi yerde kapatmak tek düşüncemiz” dedi.

“Açtığımız beyaz sayfa yine ortada kaldı”

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, berabere biten karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Hepimiz çok üzgünüz. 30 milyon Galatasaray taraftarının bu gece kafasını yastığa rahat koyup uyuyabileceğini düşünmüyorum. Nereye kadar gideceğimizi yüce Allah bilir ancak biz bugün beyaz sayfa açmıştık. Açtığımız beyaz sayfa yine ortada kaldı” ifadelerini kullandı.

“Şampiyon olacağız”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

“Camiamızdan bütün oyunlara ve tuzaklara rağmen şampiyon olacağımıza, Galatasaray armasının ebediyen en şanlı şekilde tepelerde yer alacağına yönelik inançlarını yitirmemelerini diliyorum ve dikkat etmelerini istiyorum. Shakespeare’in sözü burada aklıma geliyor. ‘Tanrım ben rakiplerimle baş ederim, beni dostlarımdan koru.’ Bütün Camiamıza ‘dikkat edin, sahte dostlardan korunun’ diyorum.”

(Haber Kaos)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir