Galatasaray, Kayserispor’u 3 Golle Geçti!

Galatasaray, Süper Lig’in 29. haftasında evinde ağırladığı Kayserispor’u 3 – 1 mağlup ederek puanını 59’a yükseltti. Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri; 16 ve 42. dakikada Diagne, 45+4. dakikada Nagatomo kaydetti. Kayserispor’un tek golünü ise 15. dakikada Kravets attı.

14. dakikada kontra atağa çıkan Kayserispor’da Chery savunmanın arkasına sarktı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Chery, pasını müsait pozisyondaki Kravets’e iletti. Kravets düzgün bir vuruşla Kayserispor’u öne geçiren golü kaydetti.

16. dakikada ceza sahasının dışında topla buluşan Fernando yerden sert bir şut çıkardı. Kalecinin zorlukla çeldiği top müsait pozisyondaki Diagne’nin önünde kaldı. Düzgün bir dokunuşla topu ağlara gönderen Diagne, karşılaşmaya 1-1’lik dengeyi getirdi.

42. dakikada Diagne, kalecinin sağına doğru yaptığı düzgün vuruşla Galatasaray’ı 2-1 öne geçirdi. 45+4. dakikada Nagatomo’nun golüyle Galatasaray, farkı ikiye çıkardı.

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu

Hakemler: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Hakan Yemişken, Tugay Kaan Numanoğlu

Var Hakemleri: Serkan Tokat, Bahattin Şimşek

Galatasaray: Muslera, Nagatomo, Marcao, Donk, Mariano, Fernando, Belhanda (Selçuk 75’), Ndiaye, Emre Akbaba (Yunus 62’), Feghouli (Emre Taşdemir 86’), Diagne.

İM Kayserispor: Lung, Lopes, Kana Biyik, Levent, Kucher, Sapunaru, Hasan Hüseyin, Deniz (Hakan 90+2’), Chery (Bilal 83’), Kravets, Umut Bulut (Varela 49’)

Goller: Kravets (15’), Diagne (16’, 42’ P), Nagatomo (45+4’)

Sarı Kartlar: Umut Bulut (8’), Emre Akbaba (19’), Tiago Lopes (30’), Kravets (59’), Ndiaye (76’), Feghouli (85’), Kucher (90+1’)

Kırmızı Kart: Tiago Lopes (37’)

“Bu maç bizim toparlanma maçımızdı”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-1’lik Kayserispor maçı sonrasında karşılaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada “Burada ben memnun eden tek şey; takımımın vazgeçmemesiydi. Bu maç bizim toparlanma maçımızdı. Kupaya hazırlanacağız. Arkasından Konyaspor deplasmanı var. Kayserispor’u da tebrik ederim” dedi.

“VAR hakemi diye bir şey var”

Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman, 3-1 mağlup oldukları Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, kaçırdıkları golleri atmaları gerektiğini belirtirken hakem Arda Kardeşleri de eleştirdi ve “VAR hakemi diye bir şey var! Emre Akbaba ve Artem Kravets pozisyonları ortada” dedi.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir