Galatasaray, Ankaragücü’ne Gol Oldu Yağdı

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında Ali Sami Yen’de ağırladığı MKE Ankaragücü karşısında 6-0’lık net bir galibiyetle aldı. Galatasaray, bu galibiyetle puanını 32’ye yükseltti.

Maça çok hızlı bir giriş yapan Galatasaray, henüz 1. dakikada Sinan ile golü buldu. 20. dakikada Onyekuru, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Sinan, 26. dakikada skoru 3-0’a getirdi.  

İlk yarı Galatasaray’ın 3-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

59. dakikada Onyekuru, kalenin köşesine yaptığı vuruşla kaleci Altay’ı çaresiz bırakarak farkı dörde çıkardı. Bu golden sadece dört dakika sonra Onyekuru, bu maçtaki kendisinin üçüncü Galatasaray’ın beşinci golünü attı.  

Galatasaray’ın son golü 86. dakikada geldi. Mariano’nun pasında topla buluşan genç oyuncumuz Yunus şutunu çekti. Kaleci Altay’dan dönen topu Ndiaye, yarım volesiyle tamamlayarak Galatasaray’ın altıncı golünü attı.

Stat: Ali Sami Yen Stadyumu

Hakemler: Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken, Koray Gençerler

VAR Hakemleri: Barış Şimşek, Serkan Çınar

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon (Gökay 84’), Marcao, Linnes (Emre 71’), Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Sinan (Yunus 78’)

MKE Ankaragücü: Altay, Pinto (Mehmet 68’), Heurtaux (Kone 28’), Djedje, Alihan, İlhan, Faty, Bifouma, Moulin, Kenan (Ozokwo 61’), Kubilay

Goller: Sinan (1’, 26’), Onyekuru (20’, 59’, 63’), Ndiaye (86’)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir