FIVB’den Naz Aydemir Akyol’a büyük onur

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) “Son 10 Yılın En İyi 100 Oyuncusu” listesine Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile A Milli Kadın Voleybol Takımı pasörü Naz Aydemir Akyol’u seçti.

Haber Merkezi / Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile A Milli Kadın Voleybol Takımı pasörü Naz Aydemir Akyol, Uluslararası Voleybol Federasyonu FIVB tarafından “Son 10 Yılın En İyi 100 Oyuncusu” listesine seçildi.

FIVB’nin resmi internet sitesinde “Sporcu Bir Aileyi Gururlandırmak” başlığıyla duyurulan haberde Naz Aydemir Akyol’un başarılarına ve voleybol kariyerine yer verildi.

Ailesi gibi onun da voleybol üzerine başarılarla dolu bir kariyer inşa ettiğinin anlatıldığı haberde milli oyuncunun; Fenerbahçe ile kazandığı 2010 yılındaki FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler şampiyonluğu ve 2012 yılındaki Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi şampiyonluğundan da bahsedildi.

Naz Aydemir Akyol’un, A Milli Kadın Voleybol Takımının tarihinde ilk kez katıldığı ve 9’uncu olarak noktaladıkları 2012 Londra Olimpiyatları kadrosunda yer almasının da anlatıldığı metinde; tarihinde ikinci kez olimpiyat vizesi alan Milli Takımın 2021 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olmasını da büyük bir heyecanla beklediğine yer verildi.

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar da kısa bir süre önce Uluslararası Voleybol Federasyonu FIVB tarafından ‘Tarihin En İyi 100 Oyuncusu’ listesine seçilmişti.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir