Filip Novak: Kabul edilemez bir sonuç

2-1’lik Gençlerbirliği yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Fenerbahçe’nin sol beki Filip Novak, Bu sonuç tabii ki kabul edilemez bir sonuç; ne biz futbolcular için, ne taraftarlar için, ne de bu kulüpte çalışanlar için. Taraftarlarımızdan da özür diliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / Fenerbahçe’nin sol beki Filip Novak, 2-1’lik Gençlerbirliği mağlubiyetini yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Filip Novak, “Bizim için zor bir duruma girdi lig. Bu maçtan önce bu maçı kazanıp devam etmeyi düşünüyorduk. Ama iki farklı takım gibiyiz; içeride farklı, dışarıda daha farklı oynuyoruz. Bu sonuç tabii ki kabul edilemez bir sonuç; ne biz futbolcular için, ne taraftarlar için, ne de bu kulüpte çalışanlar için. Taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. Bunun bir an önce çözümünü bulmamız gerekiyor.” dedi.

Bu gidişatın sebebinin ne olduğu yönündeki soruyu ise Novak, “Gerçekten bilmiyorum. Bunun çözümünü bilsem elimden gelenin en iyisini yapar ve bunu bir şekilde çözerdik. Maalesef bunu bilmiyorum. En yakın zamanda bunun çözümünü bulup son ana kadar devam etmemiz gerekiyor şampiyonluk yarışında.” diye yanıtladı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir