Fenerbahçeli kürekçilerden büyük başarı!

Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirildi. Organizasyonda Fenerbahçe, erkeklerde ve kadınlarda şampiyon oldu. Fenerbahçe, erkeklerde 920 puanla üst üste 5., kadınlarda da 600 puanla üst üste 3. kez mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçeli sorcular kadınlarda 6’da 6 yapaken, erkeklerde ise 9 yarışın 8’ini kazandı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Zeynep Becan ve Amatör Şubeler Koordinatörü Fikret Çetinkaya’nın da izlediği yarışlar 2000 metre üzerinden 4 kulvar olarak yapıldı.

Sarı lacivertliler erkeklerde U23 kategorisinde tek çifte, dört çifte, iki tek ve dört tek yarışlarında birincilik, hafif kilo 2 çiftede ise 2.lik elde etti. Fenerbahçe, büyük erkeklerde ise tek çifte, 2 tek, hafif kilo iki çifte ve 8 tek dümencilide altın madalyanın sahibi oldu,

Fenerbahçe, kadınlarda ise iki tek, tek çifte, hafif kilo tek çifte, hafif kilo 2 çifte, hafif kilo 4 çifte ve 2 çiftede ilk sırayı alarak tüm yarışları kazandı. Organizasyonun ardından düzenlenen törende sporcularımıza madalyaları ve kupaları takdim edildi. Kürekçiler, kupalarıyla objektiflere zafer pozları verdi.

Fotoğraflar: fenerbahce.org

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir