Fenerbahçe’den Galatasaray’a farklı tarife

Kadınlar EuroLeague çeyrek finalinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, sahadan  91-74 gibi net bir skorla ayrılarak Final Four yolunda önemli bir avantaj elde etti. Serinin ikinci maçı 19 Mart Cuma günü 18.00’de yine aynı salonda oynanacak.

Haber Merkezi / Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroLeague çeyrek finalindeki rakibi Galatasaray ile ilk maçına çıktı. Rakibini 91-74 yenen Fenerbahçe Öznur Kablo,  Final Four yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Serinin ikinci maçı 19 Mart Cuma günü 18.00’de yine aynı salonda oynanacak. İki maç üzerinden oynanan seride 1-1’lik eşitlik olması halinde ise sayı farkına bakılacak.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçta özellikle Iagupova ve Sabally ile sayılar bulan Fenerbahçe Öznur Kablo, ilk çeyreği  19-15 önde tamamladı. İkinci çeyreğin başında Galatasaray aradaki farkı kapatıp bir ara öne geçse de Fenerbahçe Öznur Kablo, 8 sayılık seri ile üstünlüğü tekrar ele geçirdi.

Kalan süre mini seriler şeklinde devam ederken soyunma odasına 44-41 üstün giren taraf Fenerbahçe Öznur Kablo oldu. Üçüncü çeyrekte rakibini hataya zorlayan Fenerbahçe Öznur Kablo, Alina Iagupova ile farkı çift hanelere taşıdı ve periyotu 64-53 önde tamamladı. Dördüncü çeyrekte farkı açan Victor Lapena’nın öğrencileri mücadeleden 91-74 galip ayrıldı.

(Fotoğraflar: fenerbahce.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir