Fenerbahçe’de Olympiakos Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçe, Olympiakos ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Fenerbahçe, Olympiakos maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, 30 Eylül Perşembe günü Şükrü Saracoğlu’nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçının hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Hatayspor ile oynanan maça ilk 11’de başlayan oyuncular günü rejenerasyon çalışması ile geçirdi. Diğer oyuncular ise saat 11.00’da ısınma, çabukluk ve pas çalışmalarıyla başlayan idmanı dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamladı.

İrfan Can Kahveci takımdan ayrı saha çalışmalarına başladı. Nazım Sangare ve Jose Sosa da takımdan ayrı gerçekleştirdikleri saha çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe, Olympiakos maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Bu karşılaşma öncesi Fenerbahçe, 1 puanla grupta 2. sırada yer alırken, Olympiakos ise, 3 puanla grupta lider durumda bulunuyor.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir