Fenerbahçe’de Gençlerbirliği mesaisi

Süper Lig’de 58 puanla 3. sırada yer alan Fenerbahçe,  14 Mart Pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Konyaspor maçında sakatlanan Pelkas, iki gün dinlendikten sonra takımla çalışmalara başlayacak.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği ile 14 Mart Pazar günü evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 11.30’da başladı. İttifak Holding Konyaspor maçında ilk 11’de görev alan oyuncular, idmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncuları da ısınma ve çabukluk hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Sadık Çiftpınar günü bireysel çalışmalar eşliğinde tamamlarken; Mesut Özil ve Sinan Gümüş’ün tedavisine devam edildi.

Öte yandan dün Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada göğsüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Dimitris Pelkas, geceyi tedbir amaçlı Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde müşahede altında geçirdi. Yapılan tüm kontrollerde hiçbir bulguya rastlanmazken, futbolcu iki gün dinlendikten sonra takımla çalışmalara başlayacak.

Antrenmandan kareler;

(Fotoğraflar: fenerbahce.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir