Fenerbahçe’de Gençlerbirliği mesaisi

Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haber Merkezi / Fenerbahçe, Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği ile 14 Mart Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 16.00’da başladı ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Isınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. Çift kale maçın ardından antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Bir süredir çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Caner Erkin, takımla birlikte çalışmalara başlarken; İttifak Holding Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada göğsüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm kontrollerde hiçbir bulguya rastlanmayan Dimitris Pelkas, iki günlük istirahat sürecinin ardından bugün takımdaki yerini aldı. Öte yandan Sadık Çiftpınar ve Sinan Gümüş günü bireysel çalışmalar eşliğinde tamamlarken; Mesut Özil’in de tedavisine devam edildi.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 12 Mart Cuma günü Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(Fotoğraflar: fenerbahce.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir