Fenerbahçe’de Denizlispor hazırlıkları devam ediyor

Süper Lig’in 32. hafta maçında Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Haber Merkezi / Süper Lig’in 32. hafta maçında 5 Nisan Pazartesi günü saat 19.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Milli takımlara giden oyuncular Attila Szalai, Dimitris Pelkas ve Mame Thiam dışındaki tüm oyuncular antrenmanda yer aldı. Antrenman öncesinde dün Rojin Haspolat ile dünya evine giren milli futbolcu Ozan Tufan için tebrik pastası kesildi. Teknik heyet ve futbolcular tebriklerini kabul eden Ozan Tufan, tüm takıma da teşekkür etti.

Teknik Sorumlu Emre Belözoğlu yönetimindeki idman 17.30’da ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından dar alanda 2 grup halinde yapılan pas çalışması ve çift kale maçla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Gökhan Gönül ve Mesut Özil, çalışmalarını salonda sürdürürken; Diego Perotti bireysel çalışmalar eşliğinde antrenmanı tamamladı. Sadık Çiftpınar’ın da tedavisine devam edildi. Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(Fotoğraflar: fenerbahce.org)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir