Fenerbahçe, Kupa’da Avantajı Kaptırdı!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında konuk olduğu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, bir üst tura adını yazdırmak için Ümraniyespor karşısında en az 2 farklı galibiyet almak zorunda.

Eljif Elmas 47. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın tek golü 82. dakikada Yasir Subaşı’dan geldi.

Bu maçın rövanşı 24 Ocak Perşembe günü Şükrü Saracoğlu’nda oynanacak. Fenerbahçe, bir üst tura adını yazdırmak için Ümraniyespor karşısında en az 2 farklı galibiyet almak zorunda.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Her ne olursa olsun ayağa kalkacak ve her ne olursa olsun daha iyi oynayacak ve taraftarları mutlu edecek bir takım var burada. Bunu en kısa süre içerisinde yapmak ve gerçekleştirmek zorundayız. Biz turu geçeceğiz. Biz bundan sonraki lig ve Avrupa kupalarında daha iyi oynayacağız. Bir takım sürecin içindeki gelişmeleri daha sertleştirip kısa vadeye yaymak mecburiyetindeyiz. O yüzden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Fenerbahçe’nin buradan daha hızlı bir şekilde yükselerek çıkması kesin.” dedi.

Fenerbahçe’nin Ganalı futbolcusu Andre Ayew karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Böyle büyük bir kulübe yakışmayacak bir sonuç aldık bugün. 3 gün sonra bir maç daha var ve sonra kupanın rövanşını oynayacağız. Yapmamız gereken sakin kalmak, birlikteliğimizi kaybetmemek. Yılın ilk maçı bizim için hayal kırıklığı oldu.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Jailson Marques Siqueira ise karşılaşmaya ilişkin, “Mağlubiyet sonrası konuşmak zor. Mücadele ettik, pozisyonlar ürettik ancak maalesef gülü bulamadık. Rakibimiz 1 gol bulmayı başardı. Şu anda yapmamız gereken kafamızı kaldırmak. Bu maçın bir rövanşı var. kendi sahamızda oynayacağız. Orada iyi bir maç çıkarıp turu geçmek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

(Haber Kaos)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir