Fenerbahçe – Kasımpaşa Kardeş Payı: 2 – 2

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe, bu beraberliğin ardından puanını 14’e yükseltirken, Kasımpaşa’da puanını 26’ya yükseltti.

Karşılaşmanın ilk yarısında Kasımpaşa, 22. dakikada Mbaye Diagne’nin golüyle öne geçerken, rakip kalede baskısını artıran Fenerbahçe, beraberlik golünü 44. dakikada Roman Neustaedter’le buldu.

Fenerbahçe, 45+3. dakikada Özgür Çek’in kendi kalesine attığı golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. Kasımpaşa, ikinci yarıda Diagne ile 54. dakikada beraberliği sağladı.

Fenerbahçe, bu beraberliğin ardından puanını 14’e yükseltirken, Kasımpaşa’da puanını 26’ya yükseltti.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 15. haftasında Akhisarspor’a konuk olurken, Kasımpaşa’da evinde Kayserispor’u ağırlayacak.

Stat: Ülker

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Kemal Yılmaz, Erdinç Sezertam

Fenerbahçe: Harun Tekin, Isla, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Eljif Elmas (Dk. 90+1 Reyes), Mehmet Ekici (Dk. 65 Benzia), Barış Alıcı, Valbuena (Dk. 66 Frey), Slimani

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Ben Youssef, Özgür Çek (Dk. 69 Veigneau), Sadiku, Tarkan Serbest, Pavelka (Dk. 81 Josue Sa), Eduok, Trezeguet (Dk. 89 Koita), Diagne

Goller: Dk. 22 ve 54 Diagne (Kasımpaşa), Dk. 44 Neustaedter, Dk. 45+3 Özgür Çek (Kendi kalesine) (Fenerbahçe)

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman,  maç sonrası yaptığı açıklamada, maçı kazanamadıkları için hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.

Kasımpaşa’nın teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, “İki takım da iyi mücadele etti. Neticede ne sevindik, ne üzüldük diyebiliriz. Yoğun bir tempoya giriyoruz. Çok alternatifimiz yok. Kadıköy’de Fenerbahçe’den, durumu ne olursa olsun, 1 puan almak önemli” dedi.

(Haber Kaos)

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir