Fenerbahçe HDI Sigorta’dan net galibiyet

AXA Sigorta Efeler Ligi 29. hafta erteleme maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Haber Merkezi / Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi 29. hafta erteleme maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Fenerbahçe HDI Sigorta, Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 20-25, 23-25 ve 19-25’lik setler sonunda 3-0 galip ayrıldı.

Mücadele her iki takımın da skorer isimlerinin üst üste bulduğu sayılarla hızlı başladı. Ev sahibi takım, her ne kadar Alisson’la maçı dengede götürmeye çalışsa da Fenerbahçe, çaprazda Nicholas Hoag ve Hidalgo, orta hücumlarda da Vigrass’ı kullanarak 8-9 öne geçti. Devamında Amir Ghafour ve Gazmend Husaj’la maça denge getiren Bursa Büyükşehir Belediyespor’u, Hidalgo’yla durduran Fenerbahçe HDI Sigorta, 3-0’lık seri sonunda teknik molaya 11-12 önde girdi.

Setin devamında Uğur Kılınç’ın blok performansıyla bir ivme yakalayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 16-15 öne geçti. Setin son bölümü oldukça çekişmeli geçti. Blokta Metin Toy ve Emre Batur ikilisini etkili bir şekilde kullanan Fenerbahçe HDI Sigorta, Salvador Hidalgo’nun sayılarıyla sete noktayı koydu (20-25). İkinci sete daha iyi başlayan ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor, Alisson ve Gazmend Husaj’ın performansıyla 7-3’ü yakaladı.

Devamında skoru 10-6’ya taşıyan rakibini, Metin Toy ve Hidalgo’yla durduran Fenerbahçe HDI Sigorta yakaladığı 3-0’lık seri sonunda farkı 1 sayıya indirdi (11-10). Teknik molaya 12-10’la önde giren Bursa Büyükşehir Belediyespor olsa da mola dönüşünde daha üretken olan Fenerbahçe HDI Sigorta, skora denge getirdi (12-12).

Karşılıklı serilerin yakalandığı setin devamında her iki takım da skor avantajını koruma adına hamleler yaptı. Sette son bölüme denk bir skorla girilse de burayı daha iyi oynayan Fenerbahçe HDI Sigorta, 23-25’le kazanan taraf oldu. Karşılaşmanın üçüncü setinde teknik molaya 9-12’yle önde giren Fenerbahçe HDI Sigorta, setin devamında da üstünlüğünü koruyarak sonuca gitti ve seti 19-25; maçı da 3-0 kazandı.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir