Fenerbahçe Beko, Süper Lig’e Galibiyetle Başladı

Fenerbahçe Beko ING Basketbol Süper Ligi 2021-22 sezonu ilk hafta maçında Darüşşafaka Tekfen’e konuk oldu. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe Beko maçı 75-65 kazandı.

Haber Merkezi / İlk çeyreği 13-20 önde tamamlamayı başaran Fenerbahçe Beko, ikinci çeyrekte Marial Shayok’un hücumdaki etkili oyunuyla farkı çift hanelere kadar çıkardı ve soyunma odasına 26-40 önde girmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko, üçüncü çeyrekte rakibinin farkı kapatmasına izin vermedi ve son çeyreğe 44-55 önde girdi. Son çeyrekte de üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe karşılaşmadan 65-75’lik skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko’da Dyshawn Pierre 15 sayıyla en skorer isim olurken Nando de Colo 14, Marial Shayok 13 ve İsmet Akpınar da 12 sayıyla mücadele etti. Darüşşafaka Tekfen’de Troy Caupain 15 sayıyla takımının en skoreri olurken Nathan Boothe de 12 sayıyla oynadı.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’de ise ilk hafta maçında Kızılyıldız’ı konuk edecek. 1 Ekim Cuma günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak maç saat 20.45’te başlayacak.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir