Eski sevgilini hala istediğine dair işaretler!

Eski sevgililerimizden ayrılmak hiç de kolay değildir. Yeni bir ilişkiye girmek zaman ve çaba gerektirir. Eski sevgilinizden ayrılıktan bir yıl sonra bile neden kendinizi bunalmış hissediyoruz? Bu durum son derece karmaşıktır.

Haber Merkezi / Başka bir ilişkiye girseniz bile, bazen eski sevgilinizi düşündüğünüzü inkar edemezsiniz. Bu durum şu anki ilişkiniz için hiç sağlıklı değil. İşte eski sevgilinizi unutamadığınıza ve hata ayrılamadığınıza dair birkaç işaret.

Geçmişten kopamıyorsan

Muhtemelen aylar geçmiştir ve hala onunla birlikte geçirdiğiniz zamanları düşünüyorsunuz. Bu konuda yapılan araştırmalar, ayrılıktan kurtulmak için ilişkinin süresinin yarısını aldığını iddia ediyor.

Onun hakkında çok konuşuyorsan

Belirli bir süre eski sevgilin hakkında konuşmanda sorun yok. Bununla birlikte, sürekli olarak onun hakkında konuşmak için nedenler buluyorsanız, onunla gerçekten ayrılmış sayılmazsınız. Arkadaşlarınız, aileniz ve hatta komşunuz artık onun hakkında konuşmanızı dinlemekten bıkmış olabilir.

Yeni ilişki, eski sevgili

Ayrılık sonrası biriyle romantik bir ilişki içinde olsanız bile, çoğunlukla eski sevgilinizi düşünürsünüz. Sürekli olarak yeni ilişkini eski sevgilinle karşılaştırdığın için bu yeni ilişkiye bağlanmada sorun yaşıyorsan, devam etmek için uzun bir yol kat etmelisin.

Konuşmak istediğiniz ilk kişi o ise

İş yerinde kötü bir gün geçirdiysen ya da sadece üzgün hissediyorsan, aylarca ayrı kaldıktan sonra bile konuşmak isteyeceğin ilk kişi o ise. Bir ilişkide duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak kesinlikle normaldir, ancak bu, bitirdiğiniz ilişkide yapabileceğiniz anlamına gelmez.

İdeal ilişki

Size göre, ideal ilişkiydi. İlişkinin herhangi bir olumsuz yönünü bulamazsınız. Hiçbir şey mükemmel değildir, ama senin için o ilişki mükemmeldi. 

Bir ayrılıktan sonra boş bir zihne sahip olmamak çok önemlidir; Kendinizi aşırı düşünmekten uzak tutmak için çalışmanız en iyisidir. Yardımcı olması açısından ayrılığı ve unutmanın yollarını düşünmek size yardımcı olabilir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir