Erkekler İlk Buluşmada Nelere Dikkat Eder?

Beğendiğiniz erkekle ilk kez buluştuğunuzda biraz heyecanlanırsınız, ne düşüneceğinden korkar ve endişelenirsiniz! Midenizde adeta kelebekler uçuşur. En iyi şekilde giyinirsiniz ve ilk buluşmada normalde yaptığınız bazı şeyleri yapmaktan kaçınırsınız.

Haber Merkezi / Peki erkekler gerçekten neye bakar, ilk buluşmanızda nelere bakar ve sizi gerçekte nasıl yargılar? 

Dişler; “Güzel bir gülüşün var” bu yorumu daha önce bir çok kez filmlerde fark etmişsinizdir. Çünkü erkekler önce dişlerinizi fark eder. Bu ilk izlenimde güçlü bir etki için diş bakımınız uygun biçimde olmalıdır. Eh, sadece erkekler değil, kadınlar da ilk önce bunu fark eder, değil mi?

Dış görünüş; Erkekler ilk buluşma için ne kadar çaba harcadığınızı fark ederler. Makyajda aşırıya kaçtın mı? saçın nasıl? Ne giyiniyorsun? Etkilemek için çok mu uğraşıyorsun? Ah evet, her şeyi fark ederler.

Kendine güven; Konuşmayı devam ettirmekte nasıl? Farklı konuları tartışabiliyor mu? Duraklama olduğunda ne yapıyor? İlk buluşmada bu sorular cevabını arar.

Ona olan ilginiz; Ne sorduğun çok önemli! Çünkü sorular kişiliğinizi ve neyi aradığınızı ortaya koyar. Sorduklarınız bir bakıma sizin yansımanızdır. 

Ne kadar safsın?; Herhangi bir topal hikayeyi satın alan kadınlar var ve bir de her cümleyi okuyup erkeği buna göre analiz eden kadınlar var. Erkekler her davranışı yargılamayı severken, sen saf mısın?

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir