En Tehlikeli 5 Burç

Herkesin en karanlık sırlarını ortaya çıkaran bazı özellikleri vardır. Bu özellikler aynı zamanda, bireyi çok zor duruma sokabilir. Öfke, hüsran, suçluluk, manipülasyon ve üzüntü, bizi tehlikeli ve kötü olarak görebilecek durumlara dönüşebilir.

Haber Merkezi / Neyse ki astroloji, kişinin niteliklerini tanımlayarak, onu tanımanıza yardımcı olur. İşte en tehlikeli burçlar;

İkizler burcu; En sosyal burçlar olabilirler, ancak inanılmaz derecede manipülatiftirler. İnsanlarla nasıl bağlantı kuracaklarını çok iyi bildikleri için, onları neyin savunmasız yaptığını da iyi biliyorlar. Bunu insanlara saldırmak ve onlara en beklenmedik darbeyi vurmak için bir fırsat olarak kullanabilirler.

Akrep; Kendilerine zarar veren birini asla affetmezler. Affetmediği kişi için o kadar karmaşık bir plan yapar ki, sonunda diğer kişi yaptığına fazlasıyla pişman olur. Son derece manipülatiftirler ve birisi ihanet ederse fazlasıyla tehlikeli olabilirler; hiçbir şeyi asla unutmazlar.

Balık Burcu; Sevdikleri kişiye karşı çok hassastırlar ve bu duyguda tutarlıdırlar. Partnerlerine tam olarak güvenmezlerse bu bir takıntıya dönüşebilir. Ve  hüsrana uğradıklarında, sevdikleri şeyi yapma eğilimindedirler; intikam.

Koç: Hırs ve güç onları yenilmez yapar. Başkalarının koyduğu sınırlara bağlı kalamayacakları için çok acımasız olabilirler. İstediklerini elde etmek için her yolu deneyeceklerdir. Çünkü onlara göre dünyanın tüm hazineleri onların olmalı.

Kova: Duygularını gizleyip kontrol altında tutabilseler de, kendilerine ihanet edilirse, ihanet eden kişiyi mahvederler. Sakin ve sessiz görünebilirler, çünkü planlarını gerçekleştirmek için en savunmasız anı bekliyorlar.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir