Eda Taşpınar’ın Cesur Pozları Olay Yarattı

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar, paylaşımlarıyla takipçilerinin nefesini kesmeye devam ediyor. Taşpınar, son olarak Mykonos tatilinden bikinili pozlarını paylaştı. Eda Taşpınar’ın muhteşem fiziği dikkat çekti.

Haber Merkezi / Taşpınar’ın muhteşem fiziği ve bronz ten rengi takipçilerinin de dikkatini çekti. Taşpınar’ın paylaşımları kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Eda Taşpınar, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul da doğmuş ve babası Teoman Taşpınar’ın başkanlığını yaptığı Moda Deniz Kulübü’nde, çocukluk dönemini geçirmiştir. Ailesiyle birlikte Miami’ye yerleşen Taşpınar, 2 yıl eğitim aldıktan sonra Türkiye’ye gelmiş ve Robert koleji’nde eğitimine devam etmiştir.

Eğitimini yarı da bırakmış olup Londra’da moda eğitimini sürdürmüş ve bu süreçte Armani ve Maxmara gibi dünyaca ünlü markalarla çalışan Eda Taşpınar, moda haftalarında yer almıştır.

Eğitim sürecini tamamladıktan sonra çanta ve ayakkabı tasarlamaya başlayan Taşpınar, 2012 yılında kendi şirketini kurmuştur. Doğal kozmetik ürünleri ile Türkiye’ de ses getirerek ürünlerini yurtdışında da takipçileri ile buluşturmuştur.

Kendi şirket vizyonunu ’kadınları mutlu etmek’ olarak belirleyen Taşpınar, özel giyim koleksiyonları da hazırlamıştır. Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı olan Kenan Yontun, Eda Taşpınar’ın dedesidir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir