Dünyaca Ünlü Şarkıcının Yeni Albümü Spotify’ı Çökertti

Spotify’ın dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yeni albümünü Twitter’da yayımlandığını duyurmasının ardından binlerce kullanıcı müzik platformuna erişim sorunu yaşadı. Sorun hem Android hem iOS kullanıcılarında görüldü.

Bazı kullanıcılar hesaplarına giriş yapamadığını söylerken uygulama bazı kişilerde “İnternet bağlantısı yok” hatası verdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 10. stüdyo albümü Midnights bugün (21 Ekim) piyasaya çıktı.

Son dönemde eski şarkılarını yeniden kaydetmeye odaklanan Swift’in iki yıl aradan sonra yepyeni albüm yayımlayacak olması hayran kitlesinde heyecan yaratmıştı.

Spotify’ın Twitter’da albümün yayımlandığını duyurmasının ardından binlerce kullanıcı müzik platformuna erişim sorunu yaşadı.

Sorun hem Android hem iOS kullanıcılarında görüldü.

Bazı kullanıcılar hesaplarına giriş yapamadığını söylerken uygulama bazı kişilerde “İnternet bağlantısı yok” hatası verdi.

Web sitelerdeki kesintileri takip eden Downdetector’a göre Swift’in albümü çıktıktan yaklaşık bir saat sonra (Türkiye saatiyle 08.10) 7 bin 899 kullanıcı Spotify’da sorun yaşadığını bildirdi.

Spotify’daki aksamanın çok beklenen albümün yayımlandığı saatlere denk gelmesi Twitter’da gündem oldu.

Ünlü şarkıcının hayranları “Taylor Swift, Spotfiy’ı çökertti!” yazarak tepkilerini internet mimleriyle paylaştı.

Konu hakkında açıklama yapan Spotify, Türkiye saatiyle 11.20’de tweet atarak sorunun düzeltildiğini yazdı.

Son iki albümü Folklore ve Evermore’da indie folk türüne yönelen Swift, Midnights’ta hayranlarının karşısına pop şarkılarla çıktı.

Ünlü müzik dergisi Rolling Stone, Swift’in 13 şarkıdan oluşan albümü Midnights’ı “Şimdiden bir klasik” olarak değerlendirdi.

Öte yandan bu 13 şarkının albümün adı olan “Midnights” yani “gece yarısı” konseptini tamamladığını düşündüğünü belirten Swift, buna ek olarak “Gece 3 şarkıları” diye tanımladığı 7 parça daha olduğunu duyurdu.

Albümün “Gece 3 versiyonu” toplamda 20 şarkıyla Spotify’da yayımlandı.

(Kaynak: Independent Türkçe)

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir