Didem Soydan Takipçilerini Yine Mest Etti

Sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarına devam eden Didem Soydan, bu paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Soydan, Miami’de güneşin keyfini çıkardığı anlara ait kareleri takipçilerinin beğenisine sundu.

Haber Merkezi / Didem Soydan’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.  Özel hayatı ile sık sık gündeme gelen Soydan, Miami’de tatiline devam ediyor.

1984’te İstanbul’da dünyaya gelen Didem Soydan, üniversite dönemlerinde çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi aldı. Soydan, bir ay sonra La Russie defilesinde boy gösterdi.

Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenilen Didem Soydan, modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerledi.

Türkiye’nin birçok ünlü modacısıyla beraber çalışan Didem Soydan, İstanbul’da gerçekleştirilen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasındadır.

Modellik yapmadan önce Diesel mağazasında ardından modacı olan Umut Eker ile beraber çalışan Didem Soydan, 1 Nisan 2014’te İtalya’nın Verona şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Calzedonia Summer Show’da podyuma çıktı.

Didem Soydan, Calzedonia Summer Show’da podyuma çıkan ilk Türk manken olarak tarihe geçti.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir