Derya Uluğ Hayranlarını Büyüledi

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden Derya Uluğ, sahne performansının yanı sıra sahnede tercih ettiği kıyafetlerle de dikkat çekiyor. Uluğ, son konserinde giyindiği kostümü ile dikkat çekti.

Haber Merkezi / Fit fiziğiyle dikkat çeken Derya Uluğ’un paylaşımları, hayranları tarafından beğeni ve yorum yorum yağmuruna tutuldu: “Bu ne güzellik”, “Kum saati gibi vücudun”…

Türk müziğinin genç isimlerinden olan Derya Uluğ, 21 Şubat 1986 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Muğla Sıtkı Koçman Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde eğitimini tamamlayan Uluğ’un aslında müziğe olan ilgisi henüz 8 yaşındayken başladı.

Katıldığı bir müzik yarışmasında birincilik elde eden sanatçı, çocuk korosunda görev aldı ve sonrasında müzik ile ilgili pek çok eğitime katıldı. İzmir’de farklı mekânlarda şarkı söyleyen Uluğ, yüksek lisans eğitimine devam ederken söylediği “Okyanus” adlı şarkısı ile çıkış yakaladı ve 2016’da en çok dinlenen şarkılardan biri oldu.

2017 yılında “Canavar” adlı single parçasını seslendiren Uluğ, 2018 yılında “Ne Münasebet” adlı şarkısı ile ününü artırdı. 2019 yılında ise “Göremedim Bi’ De sen Bak” şarkısını yayımlamıştır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir