Denemeniz Gereken Beş Güzellik Trendi

Günümüzde bir mağarada yada bir kayanın altında yaşamıyorsanız, moda ve güzellik trendlerinin altın döneminin (pek çoğumuz için) geri döndüğünü bilirsiniz! Boncuklu takılar, slip elbiseler, saç bantları, parlak dudaklar…

Haber Merkezi / Sizi daha çekici ve etkileyici yapacak denemeniz gereken beş  güzellik trendi için okumaya devam edin…

İnce kaşlar; 

Son birkaç yılı kaşlarımızı doldurmak ve dolgun göstermek için harcarken, bu yeni trend çabalarımızı adeta boşa çıkardı. İnce kaşlar tekrar moda olsa da, herkes kaşlarını almaya istekli değil. Kaşlarınızı kurşun kalem inceliğinde cımbızlamak yerine, kaşlarınızın doğal şekillerinde uzamasına izin verin ve ardından ince görünmeleri için kapatıcı tüyoyu kullanın.

Görünür dudak kalemi;

90‘ların sonu ve 2000’lerin başı parlak dudaklar ve koyu, görünür dudak kalemleri oldukça modaydı. Sonrasında geri düşsede son dönemde yeniden popüler hale gelmiş durumda. Dudaklarınızı koyu kahverengi bir astarla hizalayın ve bu etkiyi yeniden yaratmak için ten rengi bir dudak parlatıcısı sürün. 

Mavi göz farı;

2000’li yılların makyaj trendlerinde fuşya pembesi, mandalina sarısı vb. cesur ve eğlenceli renkleri öne çıkmışken, günümüzün cesur rengi ise mavi ren. Pastel mavi renk, kalabalıkların yeni favorisi…

Ağır allık;

Yoğun allık, 2000’li yıların en sevilen güzellik trendlerinden biriydi. Trend, biraz daha iyi harmanlanmış olarak son dönemde tekrar moda oldu. Güzellik meraklıları, bu görünümü yaratmak için krem ​​ve jel bazlı formülleri tercih ediyor. Dürüst olmak gerekirse, oldukça şaşırtıcı görünüyor!

Siyah göz kalemi;

Avril Lavigne’in 2000’li yıllarda çektiği müzik videolarında siyah gözlerini hatırlıyor musunuz? Eh işte… Siyah göz trend geri döndü ve podyumlarda da görüldü.

 

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir