Defne Samyeli Büyüledi

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında gelen Defne Samyeli, son olarak mini şortlu pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Samyeli’nin paylaşımına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.

Haber Merkezi / Defne Samyeli, duru güzelliği ve fit fiziğiyle büyüledi. Samyeli, sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor.

1 Temmuz 1972 İstanbul doğumlu Defne Samyeli, haber ve program sunucusu, köşe yazarı, şarkıcı ve oyuncudur. Asker bir babanın kızı olan Samyeli, yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi’nde yapmıştır.

1991 senesinde katıldığı güzellik yarışmasında 3. sırayı elde etmiş daha sonra haberciliğe adım atmıştır. Kanal D Ana Haber bültenin sunuculuk yapmış ve ünlenmiştir.

Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Samyeli Show TV’ye transfer olmuş ve burada Ana Haber editörlüğü ve sunuculuğu görevlerinde bulunmasının aynında Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır.

2010 yılında bir süre Her şey Bambaşka” isimli programı sunmuştur. Haberciliğinin yanında 4 Temmuz 1994’te çıkardığı Tek Başına adlı bir albümü de bulunmaktadır.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir