Burcu Esmersoy, Sosyal Medyayı Salladı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam eden Burcu Esmersoy, bu kez göbeği açık güneş sarısı renginde elbisesiyle kendisinden çokça bahsettirdi. Ünlü sunucunun paylaşımına ise takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Haber Merkezi / Paris sokaklarında poz veren ünlü isim çekildiği fotoğraflarını “Tam turistik hareketler” notuyla paylaştı. Bazı takipçiler ünlü sunucunun paylaşımına “Tanrı kadını öyle böyle yaratmamış, aşırı güzel aşırı”, “O karın kasları…” “Yaşlanmamayı bulmuş bize demiyor” gibi yorumlarda bulundu.

Burcu Esmersoy

2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burcu Esmersoy , İstanbul Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği okudu, ardından New York Üniversitesinden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Miss International seçilen Esmersoy, Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’nda eğitim gördü ve derece ile bitirdi.

İyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilen Esmersoy; muhabirlik, haber editörlüğü ve spor spikerliği yapmaktadır. Yazıları Evo Otomobil ve NYC dergilerinde yayınlanan Esmersoy, birçok televizyon programında sunucu olmuştur.

Konuk oyuncu olarak dizilerde yer alan Burcu Esmersoy, Yok Böyle Dans adlı yarışma programında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.

2011 yılında ise Yok Böyle Dans yarışmasında sunuculuk yapan Esmersoy, 2017 yılında Dünya Güzellerim adlı programda ve çeşitli reklam filmlerinde yer aldı. Esmersoy, kariyerini bu alanlarda yaptığı çalışmalarla devam ettirmektedir.

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir