Beşiktaş’ta Fatih Karagümrük Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Beşiktaş, Süper Lig’in üçüncü haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Beşiktaş, Süper Lig’in üçüncü haftasında, yarın saat 21.45’te Vodafone Park’ta VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Haber Merkezi / Beşiktaş, Süper Lig’in üçüncü haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile Vodafone Park’ta oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Basına kapalı yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, Süper Lig’in üçüncü haftasında, yarın saat 21.45’te Vodafone Park’ta VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Beşiktaş’ın VavaCars Fatih Karagümrük kadrosu şöyle; Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Georges Nkoudou, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Alex Teixeira

Paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir